Οι Mister Assist Φορτούνης και Ποντένσε! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Mister Assist Φορτούνης και Ποντένσε! (pic)

bet365

Οι Κώστας Φορτούνης και Ντάνιελ Ποντένσε οδηγούν την... κούρσα των ασίστ όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League!

Περιττό να τονιστεί ξανά το πόσο σπουδαία χρονιά κάνει ο Φορτούνης που ήδη έχει double double σε γκολ και σε ασίστ (σ.σ. σε Ελλάδα και Ευρώπη) και δείχνει ικανός να το πετύχει αυτό (σ.σ. double double) ακόμα και μόνο στο πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές για να προλάβει να τα καταφέρει.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μετά από 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έφτασε στα 10 γκολ και τις 5 ασίστ. Τον ίδιο αριθμό ασίστ μετά τις 2 του με ΟΦΗ έφτασε όμως και ο Ποντένσε με τον Πορτογάλο να έχει μετά από 20 αναμετρήσεις στην Super League 3 τέρματα αλλά και 5 ασίστ. Οι δύο άσοι των ερυθρόλευκων μοιράζονται την σχετική πρωτιά στον πειραϊκό σύλλογο αλλά και στο πρωτάθλημα. Μαζί με τον Ζαμπά του ΠΑΟΚ έχουν από 5 ασίστ ενώ ακολουθούν με 4 οι Λιβάια και Τόνσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα