Φόβοι πως ο Καμαρά μπορεί να μείνει εκτός έως και 3 εβδομάδες

Δημήτρης Τομαράς
Φόβοι πως ο Καμαρά μπορεί να μείνει εκτός έως και 3 εβδομάδες

bet365

Ο Μαντί Καμαρά λόγω της πιθανότητας να έχει υποστεί θλάση μπορεί να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα διάστημα της τάξεως των δύο με τριών εβδομάδων.

Η κατάσταση του Αφρικανού χαφ σαφώς και προβληματίζει τον Μαρτίνς και θα φανεί από την Τρίτη και μετά πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το πρόβλημά του. Θα κάνει τις σχετικές εξετάσεις και το αργότερο έως και την Τετάρτη θα υπάρξει πλήρης και ξεκάθαρη εικόνα.

Υπάρχουν ήδη φόβοι όμως πως μπορεί να χρειαστεί να μείνει εκτός για το προσεχές διάστημα και ακόμα και για διάστημα μέχρι και τρεις εβδομάδες (σ.σ. πιθανότητα θλάσης). Ο Καμαρά πάντως αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο και φαινόταν ανήσυχος για το πρόβλημά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα