Τσιμίκας: «Στεναχωρήσαμε τον κόσμο στο Κίεβο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά»

Τσιμίκας: «Στεναχωρήσαμε τον κόσμο στο Κίεβο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά»

Gazzetta team
Τσιμίκας: «Στεναχωρήσαμε τον κόσμο στο Κίεβο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά»

bet365

Αποφασισμένος μαζί με τους συμπαίκτες να πετύχουν τους στόχους του Ολυμπιακού ως το φινάλε της σεζόν, για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς του εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Κρητικών (5-1) για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον Έλληνα μπακ να αναφέρεται στην αποτυχία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να βάλουμε πολλά γκολ. Λόγω του αποκλεισμού στο Κίεβο, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Κοιτάμε τη ρεβάνς του κυπέλλου την Πέμπτη.

Στο Κίεβο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμαστε και άτυχοι και χάσαμε την πρόκριση. Δεν μπορώ να πω ότι η πρόκριση χάθηκε εδώ. Ξεπεράσαμε τον αποκλεισμό, γιατί δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, γιατί τον στεναχωρήσαμε πολύ, όπως στεναχωρηθήκαμε κι εμείς. Ευελπιστούμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Θέλουμε πολύ το κύπελλο κι ελπίζουμε να το κατακτήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα