Παναθηναϊκός: Tέλος ο Κωνσταντίνου, νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης!

Παναθηναϊκός: Tέλος ο Κωνσταντίνου, νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Tέλος ο Κωνσταντίνου, νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης!

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ και την θέση του παίρνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αλλαγή προέδρου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ωστόσο είναι καθαρά τυπική και δεν επηρεάζει το παρόν και το μέλλον του «τριφυλλιού». Ο Βασίλης Κωνσταντίνου παραιτήθηκε και την θέση του αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης που επιστρέφει στην ΠΑΕ. Ο Μαυροκουκουλάκης ήταν πρόεδρος μέχρι και την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνου για την πολυετή προσφορά του στη διοίκηση της ομάδας την τελευταία επταετία. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ υπηρέτησε πιστά από πολλές διοικητικές θέσεις το σύλλογο, σε μία περίοδο με αρκετές χαρές όσο και δυσκολίες. Η σχέση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και η σημερινή παραίτησή του από το Δ.Σ. ολοκληρώνει αρμονικά ένα διοικητικό κύκλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κωνσταντίνου καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα