ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Ελ Καντουρί και Ζαμπά!

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Ελ Καντουρί και Ζαμπά!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Ελ Καντουρί και Ζαμπά!

bet365

Δύο σημαντικά προβλήματα έχει, πλέον, να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Μαροκινό να έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και τον Βραζιλιάνο να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωση της για τους τραυματισμούς των δύο ποδοσφαιριστών: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ από το ματς με τον Άρη, είναι η απώλεια δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Ο χρόνος απουσίας του θα υπολογιστεί μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.

Σε μαγνητική θα υποβληθεί κι ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος, επίσης, τελείωσε το ματς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι σίγουρα εκτός του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα (25.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν ανάμεσα σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου, ενώ το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Την Τρίτη (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα