Ο Βέλεθ σκόραρε μετά από 341 ημέρες!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Βέλεθ σκόραρε μετά από 341 ημέρες!

bet365

Ο Φραν Βέλεθ δεν φημίζεται για την ικανότητά του στο γκολ κι αυτό που πέτυχε στην Τούμπα ήταν μόλις το τέταρτο στην επαγγελματική καριέρα του!

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός βρήκε δίχτυα έπειτα από 341 ημερολογιακές ημέρες, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε σε ντέρμπι. Τελευταίο του τέρμα ήταν στις 18 Μαρτίου 2018 στο ντέρμπι της Λέγκια Βαρσοβίας με τη Βίσλα. Ως μέλος της τελευταίας έπαιξε ρόλο στη νίκη της ομάδας του με 0-2. Δύο γκολ έχει σημειώσει με τη φανέλα της Αλμερία. Στις 11 Ιουνίου 2016 ήταν ένας από τους σκόρερ της ομάδας του στη νίκη με 3-1 επί της Κόρδοβα. Για να βρει κανείς το πρώτο του τέρμα σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να ανατρέξει στον Απρίλιο του 2014, στην εκτός έδρας νίκη της Αλμερία επί της Εσπανιόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα