Καλτσάς: «Νίκη με Παναιτωλικό για να τελειώσουμε τα σενάρια του υποβιβασμού» (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καλτσάς: «Νίκη με Παναιτωλικό για να τελειώσουμε τα σενάρια του υποβιβασμού» (vid)

bet365

O MVP του ματς με τον Ατρόμητο, Νίκος Καλτσάς, δήλωσε πως η ομάδα του δεν μπορεί να χαρεί με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης με τον Παναιτωλικό.

Οι δηλώσεις του σκόρερ Νίκου Καλτσά μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο, αφότου παρέλαβε το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο του Αστέρα Δημήτρη Κενέ:

«Δεν μπορείς να χαρείς μια ατυχία, ένα άτυχο αποτέλεσμα. Και γω και τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι του Εργοτέλη, που είναι κι αυτό σημαντικό και πιστεύω ότι παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. με τον Παναιτωλικό), πρέπει να κερδίσουμε για να τελειώσουμε τα σενάρια του υποβιβασμού και να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα