Τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Η ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας και η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο ξεχώρισαν στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League.

Στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο 1-1 την Κυριακή ενώ στο πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχώρισε και η ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 από τον Πανιώνιο. Στο παιχνίδι που είχε διακοπεί το Σάββατο ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Ξάνθη ενώ η Λαμία επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της ΑΕΛ.

Το Σάββατο η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ ενώ Ατρόμητος και Αστέρας έμειναν στο 1-1. Στο ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό υπήρξε διακοπή λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών (σ.σ. σε ένα παιχνίδι που κανονικά δεν έπρεπε να ξεκινήσει) και ενώ ήταν στο 0-0. Πιο αναλυτικά τα ματς του Σαββάτου και της Κυριακής στην 22η αγωνιστική:

Ξάνθη - Λεβαδειακός 0-0 - διακοπή

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Κυριακή 24/02:

Ξάνθη - Λεβαδειακός 0-1

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Δευτέρα 25/02:
17:15: Ολυμπιακός - ΟΦΗ
19:00: Παναιτωλικός - ΠΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα