Βιεϊρίνια: «Είναι ωραίο να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου…» (vid)

Βιεϊρίνια: «Είναι ωραίο να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου…» (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Είναι ωραίο να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου…» (vid)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ με τον ΠΑΟΚ το μήνα Ιανουάριο και μίλησε για το τέρμα στο ματς της Τρίπολης και το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου».

Η φωτοβολίδα του Αντρέ Βιεϊρίνια άνοιξε το δρόμο για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης. Ένα γκολ που ήρθε από στημένη φάση και στο ίδιο λεπτό (65’), όπως ακριβώς και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού στην κάμερα του PAOK TV:

Αν είχε σκεφτεί τις ομοιότητες με το φάουλ του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ:

«Όχι δεν το είχα σκεφτεί τι λεπτό ήταν. Στο μυαλό μου ήταν μόνο να βάλω το γκολ και να κερδίσει η ομάδα».

Αν καταλαβαίνει την σιγουριά των συμπαικτών του:

«Είναι ωραίο να έχουν εμπιστοσύνη σε μένα. Το βλέπουν και οι συμπαίκτες μου μέσα στην προπονήσεις. Το ξέρει και ο Πάσχα που είναι δίπλα μου και έχει πληρώσει πολλούς καφέδες μέσα στην χρονιά».

Αν ήταν το πρώτο βήμα και για επόμενα γκολ που ήρθαν με Πανιώνιο και Ολυμπιακό:

«Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον Πασχαλάκη που πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τον Ιανουάριο:

«Έχει έρθει πολλές στο σπίτι μου μαζί με άλλους παίκτες και όταν λέμε να μαζέψουμε τα παιδιά μας ένας από αυτούς είναι ο Αλέξανδρος. Είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο "τρελό" μέσα στην ομάδα. Πάντα μπορεί να σε ανεβάσει σε μία προπόνηση, ακόμα και να μην έχεις όρεξη όταν φτάνεις στην προπόνηση, σε κάνει να την αποκτήσεις μέσα σε αυτή».

Για την Κ19 και πώς είδε τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ:

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα είτε στην Κ19 είτε στην ανδρική ομάδα. Τα παιδιά για πρώτη φορά έπαιξαν σε μία τέτοια Τούμπα. Εμείς που τους είδαμε από την κερκίδα, είδαμε πολλά θετικά δείγματα και το καλοκαίρι περιμένω πολλά από αυτά τα παιδιά μαζί μας στην προετοιμασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα