Οριστική διακοπή στο Ξάνθη - Λεβαδειακός!

Γιώργος Ντυμένος
Οριστική διακοπή στο Ξάνθη - Λεβαδειακός!

bet365

Το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε κανονικά, όμως ο ισχυρός αέρας οδήγησε στην οριστική διακοπή του στο 23', ενώ δεν υπήρχε σκορ (0-0)! Συνεχίζεται την Κυριακή (24/2, 16.00) η αναμέτρηση, αν το επιτρέψει ο καιρός!

Υπάρχουν ορισμένες φορές που κάποια πράγματα δεν γίνονται εύκολα κατανοητά, όπως η σημερινή απόφαση του ρέφερι Γιάννη Παπαδόπουλου να ξεκινήσει το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό. Οι άνθρωποι και των δύο ομάδων (όχι μόνο οι παράγοντες, αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στο γήπεδο και αυτό έχει τη σημασία του) του μετέφεραν πως ήταν αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω των ισχυρών ανέμων, όπου μεταξύ άλλων ξεκόλλησαν μέρος του πλέξι γκλας από τον πάγκο της Ξάνθης, όμως εκείνος σφύριξε την έναρξή του.

Από το πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές (και πάλι) του έδειχναν πως η μπάλα δεν μπορούσε να μείνει ακίνητη ούτε να εκτελεστεί μία στατική μπάλα, για συνδυασμούς ούτε λόγος, και τελικά φτάσαμε στο 23', ώστε ο 35χρονος διαιτητής να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να διακόψει την αναμέτρηση, αρχικά προσωρινά. Υστερα από μερικά λεπτά και σχετικές διαβουλεύσεις πάρθηκε απόφαση για οριστική διακοπή και καιρού επιτρέποντος, ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00 από το 23'. Εφόσον δεν είναι εφικτό να συμβεί αυτό, τότε το υπόλοιπο διάστημά του θα οριστεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Περιττό να αναφερθεί, μετά από όλα τα παραπάνω, πως το αποτέλεσμα στο σημείο της διακοπής ήταν 0-0. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, αφού σε τέτοιες συνθήκες μόνο μπάλα δεν παίζονταν.

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα. Αλμέιδα και Κασάδο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καμαρά, Κοβάσεβιτς στον άξονα, τον Τζουρίσκοβιτς οργανωτή, τους Μπαριέντος, Καντά στα άκρα και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Μπάγιτς στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου και Ντιόγκο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστέρα, τους Μητρόπουλο, Κονέ στον άξονα, τον Στανόγεβιτς πίσω από τον Μαρκόφσκι και τους Σαβαντογκό, Νανγίς στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα