Κούγιας: «Μακάρι να μην υπάρξει αναδιάρθρωση»

Κούγιας: «Μακάρι να μην υπάρξει αναδιάρθρωση»

Gazzetta team
Κούγιας: «Μακάρι να μην υπάρξει αναδιάρθρωση»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έδειξε κάθετα αντίθετος σε ενδεχόμενη μείωση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ
Για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ARENAFM. «Μακάρι να μη γίνει. Θα αποτελέσει την πιο αποτυχημένη από τη σύσταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο για τη Σούπερ Λιγκ αλλά και για όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας. Θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση πολλών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ. Εάν υποβιβαστούν αυτές που δεν έχουν κόσμο και αξιοπιστία ποδοσφαιρική καλώς να διαλυθούν. Υπάρχουν όμως ομάδες που έχουν δυνατότητες και είναι αξιόπιστες» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει: «Υπάρχει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που είναι τύπης ερασιτεχνική κατηγορίας. Οι ομάδες αυτές είναι υπό την άνοδο. Θα πάρουν το πρωτάθλημα και θα μείνουν στην ίδια κατηγορία. Μια χρονιά είχαν μεγάλους προϋπολογισμούς και θα μείνουν στην ίδια κατηγορία χωρίς να πάρουν τίποτα», είπε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.
Και μετά σχολίασε την πρόταση της ΑΕΚ. «Δεν έχει ξεκαθαρίσει στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ τι θα γίνει από το Φεβρουάριο και μετά. Είναι κωμική η πρόταση της ΑΕΚ. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Εκτιμώ την προσπάθεια Λυσσάνδρου αλλά είναι κωμική η πρόταση αυτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα