Ο ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ενρίκε (pic)

Ο ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ενρίκε (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ενρίκε (pic)

bet365

Ο Πέντρο Ενρίκε επέστρεψε αλλαγμένος προς το καλύτερο και αυτή η μεταστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ…

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του βλέπουν έναν διαφορετικό και αλλαγμένο προς το καλύτερο Πέντρο Ενρίκε από την στιγμή που επέστρεψε στην Τούμπα, μετά από εισήγηση του Ρουμάνου τεχνικού και του Γιώργου Σαββίδη, τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτή η αλλαγή δεν έχει περάσει απαρατήρητη και ο πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου για το γκολ που πέτυχε στη Ριζούπολη δείχνουν ότι ο Ενρίκε είναι άλλη μια πολύτιμη επιλογή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του ΠΑΟΚ:

«Σκόραρε στον τελικό Κυπέλλου 2017 και στα προκριματικά του Europa League κόντρα στην Ολιμπίκ Κιέβου. Έφυγε δανεικός, πέτυχε το πρώτο γκολ ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν στο Champions League, πανηγύρισε το πρωτάθλημα της χώρας με τη φανέλα της Καραμπάγκ. Στέφθηκε πρωταθλητής και στο Καζακστάν, ήταν εντυπωσιακός στο Europa League με την Αστάνα και τώρα σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα