O Νορβηγός Τόρε Χάνσεν στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
O Νορβηγός Τόρε Χάνσεν στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Άρης

bet365

Ο Νορβηγός διαιτητής της Eliteserien, Τόρε Χάνσεν θα διευθύνει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Super League, όπως αποφάσισε η ΚΕΔ. Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές της αγωνιστικής.

Πρώην ποδοσφαιριστής και διαιτητής της χρονιάς στη Νορβηγία για το 2016, ο 41χρονος (06/02/78) διαιτητής FIFA Τόρε Χάνσεν θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Τούμπας μεταξύ των δυο συμπολιτών (24/02, 19:30). Ο Χάνσεν έπαιξε ως μέσος στην πατρίδα του, ενώ πέρασε κι από αγγλικές ομάδες, όπως η Γουόρκσοπ Τάουν και η Όσετ Τάουν, διαγράφοντας έτσι τη δική του ποδοσφαιρική διαδρομή.

Όταν κρέμασε τα παπούτσια του ασχολήθηκε με την προπονητική εντός συνόρων, ενώ ξεκίνησε να σφυρίζει το 2006, όταν έκανε το ντεμπούτο του στην έκτη κατηγορία. Προοδευτικά «σκαρφάλωσε» στις υψηλότερες κατηγορίες και το 2010 έφτασε στην Eliteserien. Έχει σήμα της FIFA από το 2013, ενώ το 2016 σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου Νορβηγίας κι αναδείχθηκε διαιτητής της χρονιάς.

Στη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει σε δυο αναμετρήσεις, μια για το Youth League της UEFA μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Χόφενχάιμ τον Δεκέμβριο (12/12/18) και μια για την αιγυπτιακή Premier League μεταξύ Ελ Μασρί και Πίραμιντς (3-3)

Αναλυτικά οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:

Ξάνθη - Λεβαδειακός: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Παρατηρητής: Λιόλιος (Λάρισας).

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Κοτσάνης (Δράμας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μωϋσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής).

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά).

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Κολυτάς (Λασιθίου), Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας).

Λαμία - ΑΕΛ: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Παρατηρητής: Σταθοπουλος (Αχαϊας).

ΠΑΟΚ - Άρης: Χάνσεν (Νορβηγία), Βοηθοί: Κνούτσεν (Νορβηγία), Γιένσεν (Νορβηγία), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Παρατηρητής: Χουάν Αντόνιο Μαρίν (ΕΠΟ).

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), Παρατηρητής: Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας).

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα