Ο Ολυμπιακός ανέβασε το βίντεο με τον Γκιγιέρμε να δείχνει το σήμα στον Μπακασέτα (vid)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός ανέβασε το βίντεο με τον Γκιγιέρμε να δείχνει το σήμα στον Μπακασέτα (vid)

bet365

Το βίντεο με τον Γκιγιέρμε να δείχνει το σήμα του Ολυμπιακού στον Μπακασέτα ανέβασε η ΠΑΕ στα social media της. «Παίξε για το σήμα μπροστά στη φανέλα και θυμούνται το όνομα που βρίσκεται πίσω από αυτήν».

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μετά το τραγούδι της Μελίνας Μερκούρη που έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και στο Instagram (τα παιδιά του Πειραιά), ήρθε νέο ποστάρισμα στα social media.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν το βίντεο στο οποίο ο Γκιγιέρμε δείχνει το σήμα στον Μπακασέτα κι έγραψαν. «Παίξε για το σήμα μπροστά στη φανέλα και θα θυμούνται το όνομα που βρίσκεται πίσω από αυτήν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα