Τρίτη «τεσσάρα» του Ολυμπιακού σε ένα ημίχρονο στην φετινή σεζόν!

Τρίτη «τεσσάρα» του Ολυμπιακού σε ένα ημίχρονο στην φετινή σεζόν!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τρίτη «τεσσάρα» του Ολυμπιακού σε ένα ημίχρονο στην φετινή σεζόν!

bet365

Ο Ολυμπιακός σε διάστημα 37 λεπτών πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που το καταφέρνει!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Νυρεμβέργη - Ντόρτμουντ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ κατάφεραν να μετατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 σε 4-1 με τους Καμαρά, Φορτούνη και Κούκα να δίνουν διαστάσεις θριάμβου. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν από το 50΄ μέχρι το 87΄ δείγμα της απόλυτης κυριαρχίας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής (2/2) με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως σκορ και στην επανάληψη οι Πειραιώτες να σκοράρουν σε 18 λεπτά (68΄-86΄) τέσσερα γκολ (4-0).

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη τεσσάρα του σε ένα ημίχρονο στη σεζόν κόντρα στη Ντουντελάνζ (5-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με τους Τοροσίδη (6'), Φορτούνη (15΄, 36΄) και Χριστοδουλόπουλο (26΄) να βρίσκουν δίχτυα σε διάστημα 30 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες περίμεναν δέκα χρόνια για να σκοράρουν τέσσερα τέρματα σε ένα ημίχρονο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το είχαν επιτύχει απέναντι στη Μπενφίκα με τα γκολ των Γκαλέτι (1'), Πατσατζόγλου (18'), Ντιόγκο (24') και Μπελούτσι (44').

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα