Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στο πρώτο μέρος, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο, έπαιξε εξαιρετικά, «κατάπιε» τον αντίπαλο σε κάθε μονομαχία και το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους «ερυθρόλευκους».

Σα: Εχει ευθύνη στο γκολ, μιας και δεν απομακρύνει καλά την μπάλα στη σέντρα απ' όπου γίνεται το 0-1 αλλά στο 25' και στο 26' έχει δύο πολύ καλές επεμβάσεις. Στο 45', όμως, πάει να κάνει ντρίμπλα στον Πόνσε, χάνει την μπάλα κι ευτυχώς η ομάδα του δεν το πλήρωσε. Στο δεύτερο μέρος, ένα απευθείας χρειάστηκε να «καθαρίσει» και το έκανε. Μετά το πολύ κακό πρώτο μέρος, όλα πήγαν σούπερ και γι' αυτόν.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μεριά: Ο άνθρωπος δεν είναι δεξί μπακ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε έναν παίκτη να ανεβαίνει να συνεργάζεται με τον Ζιλ Ντίας ή τον Ποντένσε. Αμυντικά δεν υπήρχαν πολλά κενά από την πλευρά του αλλά όπως είπαμε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ. Λογικό που τον πέρασε στο κέντρο της άμυνας βγάζοντας τον Βούκοβιτς. Είχε και μια καλή στιγμή να σκοράρει στο 68' αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Σισέ: Κι αυτός ενώ έδειχνε πιο σταθερός από τον Βούκοβιτς, στο 37' έκανε ένα κάκιστο γύρισμα στον Σα, με τον Πορτογάλο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος δεν κινδύνεψε καθόλου, ήταν ψύχραιμος και βοήθησε κι αυτός να ασχοληθεί η ομάδα του με το επιθετικό κομμάτι. Και μόνο μ' αυτό.

Βούκοβιτς: Τραγικό λάθος, με πάσα πάνω στον αντίπαλο μόλις στο 3' από το οποίο προήλθε και το 0-1. Δεν ενέπνεε σιγουριά. Ο Μεριά αμυντικά ήταν πιο σταθερός και ήταν λογικό στο ημίχρονο να αφήσει τη θέση του στον «Τόρο».

Τσιμίκας: Ήταν σταθερός, τα πήγε καλά πάνω στον Κλωναρίδη τον οποίο... έκανε αλλαγή στο 57'. Στο δεύτερο μέρος είχε και πιο πολλές συνεργασίες με τον Καμαρά και τον Γκιγέρμε, ενώ κι αμυντικά δεν είχε πρόβλημα ούτε και με τον Μπακασέτα. Πολύ καλό ματς κι από αυτόν.

Καμαρά: Στο πρώτο μέρος έτρεξε αρκετά, κάλυψε χώρους αλλά έκανε πολλές βεβιασμένες πάσες. Στο δεύτερο μέρος είναι αυτός που δοκιμάζει το πόδι του, αυτό δεν τον προδίδει. Εκεί παίρνουν ψυχολογία κι οι συμπαίκτες του.

Γκιγέρμε: Ήταν κοντά στην αμυντική γραμμή, στήριγμα του Καμαρά και όποτε η ομάδα έβγαινε μπροστά - κυρίως στο δεύτερο μέρος - έδινε «πατήματα» και στον Φορτούνη. Εξαιρετικό ματς από τον Βραζιλιάνο. Η κλωτσιά που δίνει στο 89' με το ματς να είναι 4-1 «λέει» πολλά, όπως και τα μαρκαρίσματά του εξάλλου πάνω στον Μάνταλο.

Ζιλ Ντίας: Δεν φάνηκε καθόλου, δεν έδωσε βοήθειες ούτε δεξιά που ξεκίνησε ούτε όταν άλλαξε πλευρά με τον Ποντένσε και βρέθηκε αριστερά. Αφησε τη θέση του στο ημίχρονο για τον Λάζαρο.

Φορτούνης: Στην πρώτη μεγάλη φάση της ομάδας του για το 1-1, πλάσαρε στην κίνηση άουτ.Τελείωμα, το οποίο έγινε υπό πίεση και με την πάσα του Χασάν να μην είναι η ιδεατή . Στο 73' η κίνηση που κάνει αποδεικνύει γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης. Κλέβει την μπάλα, μένει όρθιος στο τράβηγμα που δέχεται και τελειώνει τη φάση με εξαιρετικό σουτ στην αριστερή πλευρά του Μπάρκα. Στο δεύτερο μέρος ήταν ο εμπνευστής της ομάδας του. Το 4-1 είναι κι αυτό δική του υπόθεση! ΜVP ξεκάθαρα.

Ποντένσε: Φάνηκε ότι είχε όρεξη αλλά το γρήγορο γκολ της ομάδας του αποσυντόνισε κι αυτόν που μέχρι να ολοκληρωθεί το 45λεπτο δεν έδειξε την κλάση του. Στο δεύτερο μέρος έχει ανέβει αισθητά κι αυτός κι... όλα τα λεφτά είναι η κίνησή του στο 3-1, όπου αδειάζει με μία κίνηση δύο αντιπάλους, βγάζει στον Χασάν κι αυτός στην κίνηση σούταρε εύστοχα για το 3-1.

Χασάν: Στη φάση του 23' φάνηκε για πρώτη φορά. Κλέβει ωραία την μπάλα, τα κάνει όλα πολύ καλά δίνοντας όμως στον Φορτούνη ότι όπως έπρεπε κι ο αρχηγός σούταρε ψηλά. Στο δεύτερο μέρος έδωσε αρκετές μάχες κι αυτός και στην πάσα του Ποντένσε στο 83' τελειώνει εξαιρετικά τη φάση, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του και 8ο φετινό.

Αλλαγές:

Τοροσίδης: Πέρασε στο ματς αντί του Βούκοβιτς. Ο Ολυμπιακός είχε πλέον είναι κανονικό δεξί μπακ. Από εκεί είδαμε να βγαίνει - ίσως - κι η πρώτη κανονική σέντρα με τον Μπάρκα να διώχνει με υπερένταση. Έδωσε... φτερά στη δεξιά πλευρά της ομάδας, η πλευρά του δεν... έσπασε ούτε μία φορά. Όλα πήγαν τέλεια στο δεύτερο μέρος για τους «ερυθρόλευκους» κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους. Αν δεν έβαζε ο «Φόρτου» τα δύο γκολ, θα ήταν αυτός ο κορυφαίος της ομάδας του.

Λάζαρος: Μπήκε στο δεύτερο μέρος για αν δώσει στην ομάδα του ζωντάνια, έμπνευση και σαφώς να την κάνει να πατήσει περιοχή. Βγήκε στο 19' αναγκαστικά λόγω τραυματισμού. Όσο έπαιξε βοήθησε την ομάδα του να μπει με ορμή.

Γκερέρο: Μπήκε στο ματς στο 68' αντί του Λάζαρου. Η ομάδα του δεν έπαιξε πολύ μ' αυτόν, δεν φάνηκε πολύ αλλά το πα

Μαρτίνς: Η ομάδα του δέχεται σε ντέρμπι γκολ για 2η φορά μόλις στο 3'. Όση ευθύνη έχει για ό,τι δεν έκαναν, λοιπόν, οι παίκτες του στο πρώτο 45λεπτο, άλλο τόσο του πιστώνεται η μεταμόρφωση στο δεύτερο μέρος. Έβγαλε Βούκοβιτς και Ζιλ Ντίας, πέρασε Μεριά στα στόπερ, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Λάζαρο αντί του Ζιλ Ντίας. Βοήθησε πολύ με τις αλλαγές του κι ο Ολυμπιακός που έδειξε ψυχή βγαίνοντας από τα αποδυτήρια πήρε το ματς γιατί, Καμαρά και Φορτούνης είχαν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, γιατί οι παίκτες γενικά πήραν σχεδόν κάθε μονομαχία και γιατί δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να απειλήσει ούτε μία φορά στο δεύτερο μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα