Χριστοβασίλης: «Ολοι να βοηθήσουμε τους παίκτες»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Ολοι να βοηθήσουμε τους παίκτες»

bet365

Ο ΠΑΣ έκοψε την πίτα του και ο ισχυρός του άνδρας έδειξε αισιόδοξος πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο ΠΑΣ, σε μία εκδήλωση όπου συμμετείχαν τόσο τα μέλη της πρώτης ομάδας, όσο και το σύνολο των ακαδημιών του συλλόγου. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιπεριφερειάρχης, Οδυσσέας Πότσης αλλά και εκπρόσωποι του ερασιτέχνη και της ΕΠΣΗΠ.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης στον χαιρετισμό του έδειξε αισιόδοξος πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα καταφέρει στο τέλος να αποφύγει τον βραχνά του υποβιβασμού. «Είναι μια δύσκολη χρονιά όπως ξέρετε, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι θα είμαστε χαρούμενο. Απέμειναν εννέα παιχνίδια πρέπει να τα δούμε όλα σαν τελικούς. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους παίκτες, που σίγουρα θα έχουν κάποιο άγχος, αλλά νομίζω ότι το αξίζουν. Έχουν τη συμπαράσταση της διοίκησης, των φιλάθλων και όλης της πόλης και πιστεύω ότι στο τέλος θα μας φέρουν στη θέση που πρέπει, ώστε να γλιτώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πάρα πολλά προβλήματα. Εύχομαι υγεία και την επόμενη χρονιά να είναι καλύτερα τα πράγματα», ανέφερε, ενώ απευθυνόμενος στα μέλη της ακαδημίες είπε ότι «καλή πρόοδο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο φέτος και βαθμολογικά και αγωνιστικά, καλή συνέχεια».
Ο Γιάννης Πετράκης από την πλευρά του σχολίασε ότι ««εύχομαι υγεία σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ. Δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή, ξέρουμε ότι υπάρχει μια δυσκολία στην ομάδα μας, αλλά οδηγός για εμένα είναι τρία πράγματα. Η πίστη στην ομάδα, η καλή ενέργεια και η πολλή δουλειά. Αν υπάρχουν αυτά, πάντα υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε όλοι σ’ αυτή τη συχνότητα».
Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Βελλίδης και Μάνος, ενώ κάθε τμήμα υποδομής είχε και αυτό τη δική του πίτα και ακόμα τρία παιδιά από κάθε τμήμα κέρδισαν το φλουρί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα