Επιστρέφουν Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς

Φώτης Καρακούσης
Επιστρέφουν Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς

bet365

Με τους Καρανίκα και Μιλοσάβλιεβιτς να επιστρέφουν έγινε γνωστή η αποστολή της ΑΕΛ για το σημαντικό παιχνίδι με την Ξάνθη στην Λάρισα.

Σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη, καθώς οι «βυσσινί» αν πάρουν το τρίποντο θα έχουν κάνει άλμα σωτηρίας. Η ομάδα του Τζιανλούκα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ματς (15:00) και στην συνέχεια ο Ιταλός ανακοίνωση την αποστολή.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Από αυτή απουσιάζουν οι Γκοΐκοβιτς και Χούμπτσεβ και επιστρέφουν οι Καρανίκας και Μιλοσάβλιεβιτς. Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιο, Σικάφκα, Ακόστα, Μπαργκάν, Χοτζάλι και Λεοζίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα