ΟΦΗ: Κανονικά με Λαμία ο Φερέιρα

ΟΦΗ: Κανονικά με Λαμία ο Φερέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κανονικά με Λαμία ο Φερέιρα

bet365

Στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για την αναμέτρηση με τη Λαμία (18/02) τέθηκε ο Φερέιρα Σόουζα, που προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «μελανόλευκων», που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/2) στις εγκαταστάσεις του “LIDO SOCCER”, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/02) με τους Φθιωτούς για την 21η αγωνιστική της Super League. Αντίθετα, ο Θανάσης Ντίνας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο και ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Οι Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Γιαννούλης, Πάτρικ Βουό και Άγγελος Οικονόμου συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».

Αύριο, Κυριακή (17/02), στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση, μετά την ολοκλήρωση της οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα