ΑΕΚ: Αγωνία με Τσιγκρίνσκι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αγωνία με Τσιγκρίνσκι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Αγωνία με Τσιγκρίνσκι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε ούτε σήμερα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Επιστροφή χρημάτων* στο Σέλτικ - Βαλένθια και σούπερ αποδόσεις στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ παραμένει αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη καθώς ούτε το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Τσιγκρίνσκι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, κάτι που σημαίνει ότι στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής θα φανεί αν θα μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να υπολογίζεται για το Καραϊσκάκη από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Φυσικά, ο Νίκλας Χουλτ, που δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω της θλάσης στον προσαγωγό, συνέχισε τη θεραπεία του.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα