ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Παπαστεριανός, ενοχλήσεις ο Βουό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Παπαστεριανός, ενοχλήσεις ο Βουό

bet365

Στις υπηρεσίες του Μανώλη Παπαστεριανού φαίνεται πως θα υπολογίζει κόντρα στη Λαμία ο Χάιμε Βέρα, αφού ο 31χρονος μέσος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (12/02). Εκτός με ενοχλήσεις στη γάμπα ο Βουό

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (18/02) με τη Λαμία, με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (12/02) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα ο Πάτρικ Βουό απουσίασε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Απών και ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω κούρασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ο Γιάννης Ποτουρίδης, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο απουσίασε από την σημερινή προπόνηση, με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αύριο, Τετάρτη (13/02), οι «μελανόλευκοι» έχουν ρεπό, ενώ την Πέμπτη (14/02) θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση, στις 09:00 και στις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα