Μάτια από Ισπανία για Διούδη

Μάτια από Ισπανία για Διούδη

Gazzetta team
Μάτια από Ισπανία για Διούδη

bet365

Στο μικροσκόπιο ομάδας της La Liga έχει μπει ο Σωκράτης Διούδης και το Σάββατο θα βρίσκεται σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο ματς με Αστέρα Τρίπολης.

Βλέμματα από Ισπανία για Σωκράτη Διούδη. Ο 26χρονος τερματοφύλακας πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό, εμφανίσεις που δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες ομάδες του εξωτερικού.

Μάλιστα δεν μένουν εκεί και σκοπεύουν να δουν τον έμπειρο τερματοφύλακα από κοντά. Αυτό θα γίνει το Σάββατο όπου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θα βρίσκεται σκάουτερ ομαδας της La Liga έχοντας τα βλέμματα στραμμένα στον Σωκράτη Διούδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα