Ο Ματέο Γκαρσία και ο Άρης του… πρώτου γύρου

Gazzetta team
Ο Ματέο Γκαρσία και ο Άρης του… πρώτου γύρου

bet365

Με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης έφτασε τις τρεις διαδοχικές στο Πρωτάθλημα και θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου.

Ρόμα - Πόρτο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς με τις τρεις νίκες που πέτυχε ο Αρης στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες, με το εμφατικό 0-3 στην Τρίπολη (σ. σ. όπως και στην πρεμιέρα της Superleague επί της Λαμίας), αλλά και την… εκτέλεση του Ματέο Γκαρσία, θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου. Τότε οι «κίτρινοι» είχαν ξεκινήσει εντυπωσιακά, για την ακρίβεια πέτυχαν το 3Χ3 και φυσικά δημιούργησαν εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Ένα στοιχείο που δείχνει… ομοιότητα είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις νίκες του Άρη στην αρχή της σεζόν, τώρα μετράει τρία διαδοχικά παιχνίδια στα οποία σκοράρει καθώς είχε πετύχει τα γκολ της νίκης απέναντι σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα (11/2) στην Τρίπολη σημείωσε το 3ο γκολ του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα