Ο Ατρόμητος... ανανέωσε το διαβατήριό του και κοιτάει το καλό εισιτήριο!

Ο Ατρόμητος... ανανέωσε το διαβατήριό του και κοιτάει το καλό εισιτήριο!

Νίκος Μαρούδας
Ο Ατρόμητος... ανανέωσε το διαβατήριό του και κοιτάει το καλό εισιτήριο!

bet365

Την Κυριακή ο Ατρόμητος με τη νίκη επί του Λεβαδειακού... σφράγισε κατά πολύ την τέταρτη θέση και την καλοκαιρινή του περιπέτεια στα προκριματικά του Europa League και πλέον εστιάζει στο στόχο της τρίτης θέσης.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακόμα μια ευρωπαϊκή περιπέτεια θα ζήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, με τη νίκη επί του Λεβαδειακού... ανανέωσαν ουσιαστικά το διαβατήριό τους και ετοιμάζονται για δεύτερη διαδοχική χρονιά για καλοκαιρινό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Περιστερίου ήταν και είναι η έξοδος στην Ευρώπη και πλέον σε μεγάλο βαθμό αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί. Η ομάδα του Κάναντι, έδειξε σοβαρό πρόσωπο απέναντι στον Λεβαδειακό και χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πήρε ακόμα μια επαγγελματική νίκη που πλέον την φέρνει αγκαλιά με την τέταρτη θέση. Ωστόσο, ο Ατρόμητος δεν ξέμεινε από στόχους...

Εκτός του στόχου του Κυπέλλου, με τους Περιστεριώτες να πηγαίνουν σε δύο εβδομάδες στο ΟΑΚΑ για να τα παίξουν όλα για όλα ώστε να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, έχουν έναν επιπλέον στόχο την τρίτη θέση. Η διαφορά από την ΑΕΚ είναι στο -4, το έργο τους γνωρίζουν όλοι πως είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο αν παρουσιάσουν το πρόσωπο που είχαν στο πρώτο μισό της σεζόν. Επίσης, το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής ίσως τους ευνοήσει και βρεθούν στο -1 από την Ένωση, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν τους περνά.

Μπορεί να υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι το φινάλε, αλλά με την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης να είναι επί της ουσίας σίγουρη, ο Ατρόμητος θα παλέψει να προλάβει το καλό εισιτήριο του Europa League. Για να γίνει αυτό και να μείνει ζωντανός μέχρι τέλους, γνωρίζουν όλοι στην ομάδα πως πρέπει να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγωνιστικών.

Βέβαια, κάτι εξίσου σημαντικό που σχολιάζεται στο Περιστέρι είναι και οι διαιτησίες... Στον Ατρόμητο βλέπουν πως οι διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας δεν διορθώνονται, καθώς και την Κυριακή υπάρχουν παράπονα για πέναλτι στον Ουάρντα, σε μια φάση που δόθηκε κίτρινη για θέατρο στον Αιγύπτιο. Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέατρο και καμία κίτρινη κάρτα, ενώ θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι, βάση των όσων έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες στα ελληνικά γήπεδα.

Όπως και να έχει, στο Περιστέρι γνωρίζουν και δεν περιμένουν κάτι να γίνει με τις διαιτησίες. Αυτό που θέλουν είναι να υπάρχει σεβασμός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα τους να κατακτήσει την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. Ο στόχος της Ευρώπης έχει επιτευχθεί, όπως προείπαμε, και πλέον όλοι στο αστέρι πιστεύουν και στην τρίτη θέση αν τα πράγματα είναι ισότιμα εντός των τεσσάρων γραμμών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα