ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Eνατο σερί ντέρμπι χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός!

Αντώνης Σαούλης
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Eνατο σερί ντέρμπι χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός!

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο σημαντικότερο ματς πρωταθλήματος και συνέχισε το αρνητικό του σερί. Δύο νίκες στα τελευταία 16 ντέρμπι ο Ολυμπιακός!

Αστέρας Τρίπολης - Άρης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού στα μεγάλα παιχνίδια συνεχίστηκε και στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς που θα μπορούσαν να ξαναμπούν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, γνώρισαν την ήττα με 3-1 κι έμειναν στο -9 από την κορυφή. Ουσιαστικά βρίσκεται στο -10 μιας και ο ΠΑΟΚ έχει και την ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους» μετά τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού.

Αυτό ήταν το ένατο (!) σερί ντέρμπι που οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρνουν να νικήσουν. Η τελευταία του νίκη σε μεγάλο ματς εντός συνόρων έγινε στις 22 Οκτωβρίου του 2017 με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο και κόντρα στον ΠΑΟΚ όταν και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-0 με το γκολ του Ενγκελς.

Εκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν:
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 (για το Κύπελλο)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1 (για το Κύπελλο)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1

Υπάρχει βεβαίως και το 0-3 άνευ αγώνος στην Τούμπα πέρσι για τον Ολυμπιακό αλλά αναφερόμαστε στα ματς που άρχισαν και τελείωσαν.

Το εντυπωσιακό αρνητικό επιμέρους... σκορ στα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό ουσιαστικά είναι 2-14! Δηλαδή στα τελευταία 16 ντέρμπι έχει μόλις δύο νίκες! Αυτή με τον ΠΑΟΚ που με το γκολ του Ενγκελς κι αυτή κόντρα στην ΟΑΚΑ για την ρεβάνς του Κυπέλλου την σεζόν 2016/17 που όμως δεν ήταν αρκετή για να προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι».

  • Ο Ολυμπιακός μετράει 4 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό! (1 ήττα-3 ισοπαλίες)
  • Πέντε σερί ντέρμπι χωρίς νίκη κόντρα στην ΑΕΚ! (3 ήττες-2 ισοπαλίες)
  • Και δύο σερί ντέρμπι χωρίς νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2 ήττες)

Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός έχει να δώσει ακόμα δύο μεγάλα ματς. Με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» (την επόμενη Κυριακή) και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Φυσικά εάν προκριθεί στο Κύπελλο στην ημιτελική φάση υπάρχει η (σοβαρή) πιθανότητα να πέσει πάνω σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχουν προκριθεί και οι «Δικέφαλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα