Η σύζυγος του Βαρέλα τρολάρει με κολάρο (pic)

Gazzetta team
Η σύζυγος του Βαρέλα τρολάρει με κολάρο (pic)

bet365

Απίστευτο σχόλιο από την σύζυγο του Φερνάντο Βαρέλα, Άντρια η οποία ανέβασε φωτογραφία με κολάρο, λέγοντας πως χωρίς αυτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1!

Την περσινή χρονιά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε καν καθώς υπήρξε το επεισόδιο με τον Γκαρσία ο οποίος χτυπήθηκε από χαρτί ταμειακής μηχανής με συνέπεια οι γηπεδούχοι να τιμωρηθούν χάνοντας το ματς στα χαρτιά, με την φωτογραφία του Ισπανού με το κολάρο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σήμερα στις εξέδρες υπήρχαν φίλοι του «δικεφάλου του βορρά» που φορούσαν κολάρο θέλοντας να πικάρουν τους Πειραιώτες, ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και ένα στόρι στο instagram από την σύζυγο του Φερνάντο Βαρέλα την Άντρια. Συγκεκριμένα ανέβασε μια δικιά της φωτογραφία με κολάρο γράφοντας: «Σήμερα χωρίς αυτό (αναφέρεται στο κολάρο), κερδίσαμε 3-1».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα