Πετράκης: «Δίκαιη νίκη, σε σωστό δρόμο η ομάδα»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δίκαιη νίκη, σε σωστό δρόμο η ομάδα»

bet365

Για δίκαιη νίκη του ΠΑΣ έκανε λόγο ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε επίσης πως οι Ηπειρώτες βαδίζουν σε σωστό δρόμο.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς και λόγω της πίεσης και λόγω του ότι παίζαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Η νίκη ήταν δίκαιη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο. Στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα δείχνει πως βαδίζει σε καλό δρόμο. Χρειάζεται προσοχή στην συνέχεια για να τα καταφέρουμε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για τον Αθανασιάδη: «Χρειάζεται χρόνο ο Κλάους γιατί είχε μεγάλο διάστημα που δεν αγωνιζόταν. Είναι ένας καλός σκόρερ και στον Άρη ήταν πολύ καλός και σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα