Στο νοσοκομείο ο Ινσούα! (pics)

Στο νοσοκομείο ο Ινσούα! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Στο νοσοκομείο ο Ινσούα! (pics)

bet365

Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού βγήκε... νοκ-άουτ στο 20' από αγκωνιά του Σκόνδρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για εξετάσεις στο κεφάλι. Πρόβλημα και ο Κουλιμπαλί.

Ραντεβού με την ατυχία για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μόλις στο 7' ο Κουλιμπαλί έγινε αναγκαστική αλλαγή με μυϊκό πρόβλημα και στο 20' ακολούθησε ο Ινσούα με χτύπημα στο κεφάλι! Ο Αργεντινός μπακ του «τριφυλλιού» δέχθηκε αγκωνιά στο ζυγωματικό σε εναέρια μονομαχία με τον Σκόνδρα, σε μία φάση όπου ο Κομίνης δεν έδωσε ούτε καν φάουλ! Ο έμπειρος άσος ζαλιζόταν, το σημείο που χτύπησε είχε πρηστεί και κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις στο κεφάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα