Τοροσίδης για τα θύματα της Θύρας 7: «Να τους θυμόμαστε κάθε χρόνο»!

Δημήτρης Τομαράς
Τοροσίδης για τα θύματα της Θύρας 7: «Να τους θυμόμαστε κάθε χρόνο»!

bet365

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την τραγωδία στα σκαλοπάτια της Θύρας 7. Τι είπε ο άσος των Πειραιωτών.
Ο Τοροσίδης είπε στη NOVA αρχικά: «Πέρασαν 38 χρόνια από μία μαύρη μέρα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά για τον ελληνικό αθλητισμό».
Στην συνέχεια επισήμανε: «Είκοσι ένα παιδιά, γιατί η πλειοψηφία των θυμάτων ήταν πάρα πολύ νέοι, σκοτώθηκαν μέσα σε ένα γήπεδο. Σίγουρα είναι μία μέρα χαραγμένη στη μνήμη των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα των Ελλήνων που γνωρίζουν καλά τι έγινε και γενικότερα στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Είναι μία μαύρη μέρα. Το ελάχιστον που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους θυμόμαστε κάθε χρόνο. Θα κάνουμε αύριο το Μνημόσυνο για τα 21 παιδιά. Για να μην ξεχαστούν ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα