Ξενερωμένος με τα πάντα ο Κάναντι...

Νίκος Μαρούδας
Ξενερωμένος με τα πάντα ο Κάναντι...

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μετά και την διαιτησία του Σιδηρόπουλου, αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις δεν είναι το μόνο που έχει... ξενερώσει τον Αυστριακό τεχνικό.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μόνο απίθανο δεν είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Νταμίρ Κάναντι να αποχαιρετήσει τον Ατρόμητο μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Αυστριακός τεχνικός, προειδοποίησε για την εξέλιξη αυτή μέσω της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ κι ο λόγος δεν είναι μόνο τα διαιτητικά σφάλματα κατά του Ατρόμητου τον τελευταίο καιρό.

Ο 48χρονος προπονητής, έχει... ξενερώσει γενικά με πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός από τα διαιτητικά λάθη που είναι πολλά, με αποκορύφωμα το πέναλτι-φάντασμα που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Κάναντι έχει απογοητευτεί και με συμπεριφορές παραγόντων που βρίσκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρουν από τον Ατρόμητο, ο Αυστριακός στο ημίχρονο της αναμέτρησης κι ενώ διαμαρτυρόταν στον Σιδηρόπουλο για το πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου (σ.σ. χέρι του Χουλτ) δέχτηκε φραστική επίθεση από τον Βασίλη Δημητριάδη.

Η συμπεριφορά του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε τον τεχνικό του Ατρόμητου να αναρωτηθεί το γιατί συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα. Αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο που έκανε αρνητική εντύπωση στον Κάναντι και πλέον μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ατρόμητο και μετά το παιχνίδι της Κυριακής...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα