ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Χιλ Μανθάνο σφυρίζει το ντέρμπι της Τούμπας!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Χιλ Μανθάνο σφυρίζει το ντέρμπι της Τούμπας!

bet365

Ο 35χρονος Ισπανός διαιτητής, Χιλ Μανθάνο, είναι ο άνθρωπος που επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Ο Χιλ Μανθάνο επελέγη να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Κυριακή (10/2, 19:30) για την 20ή αγωνιστική. Ο 35χρονος (γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1984) είναι διεθνής από το 2014 και έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2012 στον αγώνα Μάλαγα - Μαγιόρκα. Έχει παίξει στο ΑΕΚ - Μπριζ 3-0, τον Αύγουστο του 2017 για τα play offs του Europa League.
Έχει σφυρίξει πάνω από 120 ματς στην La Liga και το 2019 έχει παίξει σε τέσσερα από αυτά και δύο στο Κύπελλο. Έχει σφυρίξει και ματς των Champions και Europa League αλλά και για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα