Ουζουνίδης: «Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, δεν μένουμε στο πέναλτι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ουζουνίδης: «Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, δεν μένουμε στο πέναλτι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ουζουνίδης: «Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, δεν μένουμε στο πέναλτι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της δεν ήταν ικανοποιημένος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ενωσης. 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε τη φάση του Λιβάια με την μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη. Και δυστυχώς για εμάς στην πρώτη στημένη φάση, όπου ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, δεχθήκαμε το γκολ. Για 5-10 λεπτά χάσαμε την ηρεμία αλλά μετά -και με την αποβολή- αρχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίκτες στην περιοχή, στο δεύτερο το βελτιώσαμε αυτό και αν πούμε ότι μας έλειψε κάτι, αυτό ήταν τα καλύτερα χτυπήματα στις σέντρες ή η αποφασιστικότητα για την τελική ενέργεια. Λογικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε και πολλά σουτ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι οι παίκτες μου δεν δούλεψαν. Τώρα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στο ματς της Πέμπτης για το κύπελλο».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε ουσιαστικά ούτε φάση: «Δεν ήρθε η μπάλα πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου; Σας είπα ότι δεν είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τους βάλαμε. Εντάξει, έκοψαν πολλές φάσεις και οι στόπερ του ΠΑΟΚ. Αλλά εμείς φέραμε καλά την μπάλα ως εκεί».

Για το 13/47 γεμίσματα και αν έπρεπε να βρει διαφορετικό τρόπο η ΑΕΚ για να επιτεθεί: «Οταν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες έξω από την περιοχή... Ξέρετε πόσα σουτ κόντραραν; Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να γυρίζεις την μπάλα από τα πλάγια και να τη φέρεις μέσα».

Για το αν απομακρύνεται η 2η θέση: «Δεν νομίζω, έχει ακόμη πολλά παιχνίδια και ντέρμπι».

Για το αν θα πήγαινε αλλιώς το ματς αν δινόταν το πέναλτι στο 20': «Θα μπορούσε, αλλά αφού δε δόθηκε, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Θα έπρεπε εμείς να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο».

Για τα πολλά ρίσκα που πήρε με τις αλλαγές: «Σε τόσο κλειστούς χώρους και με τον ΠΑΟΚ πίσω, προτίμησα να παίξουν μαζί οι Μάνταλος και Κρίστιτσιτς, γιατί θες τεχνίτες παίκτες απέναντι σε κλειστή άμυνα. Δεν υπήρχε λόγος να μη ρισκάρουμε αφού και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν απειλητικός».

Best of internet