Σπυρλίδης: «Αισιοδοξία για το μέλλον»

Gazzetta team
Σπυρλίδης: «Αισιοδοξία για το μέλλον»

bet365

Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Νίκου Καραγεωργίου, Γιάννη Σπυρλίδη, στην κάμερα της Nova.

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και αισιόδοξος για το μέλλον δήλωσε στην κάμερα της Nova ο συνεργάτης του Νίκου Καραγεωργίου, Γιάννης Σπυρλίδης.

Σ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν σε τηλεφωνική επαφή με τον Νίκο Καραγεωργίου που ήταν στο μπουθ και φυσικά και οι δυο είναι ευχαριστημένοι από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου στην κάμερα της Nova:

«Αυτός ο αγώνας μας αφήνει την προσπάθεια των παικτών για 90 λεπτά και το ότι έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο και το πλάνο παιχνιδιού. Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο που ήταν αμφίρροπ στο δεύτερο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και αν έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή ήταν ο Λεβαδειακός. Το παιχνίδι μας έδωσε έναν βαθμό αλλά κάνει καλό στην ψυχολογία. Από αγώνα σε αγώνα είμαστε πιο ομάδα και μας αφήνει αισιοδοξία για το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα