Αισιόδοξοι για τη συνέχεια Βέρα και Ίσις

Αισιόδοξοι για τη συνέχεια Βέρα και Ίσις

Gazzetta team
Αισιόδοξοι για τη συνέχεια Βέρα και Ίσις

bet365

Ικανοποιημένος από τον ΟΦΗ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Χάιμε Βέρα, ενώ και ο βοηθός του, Αλεχάντρο Ίσις δήλωσε αισιόδοξος για τη βελτίωσή της στα επόμενα παιχνίδια.

«Λευκή» ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα των Κρητικών στο πρώτο παιχνίδι του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του, με τον Χιλιανό προπονητή και τον συνεργάτη του να αναφέρονται στη βελτίωση της ομάδας τους σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και κρίμα που δεν πετύχαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί μέσα στο γήπεδο είχαν μυαλό και καρδιά. Ήταν δύσκολο για εμάς όμως εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Πρέπει να βάζουμε γκολ, το πιο σπουδαίο στο ποδόσφαιρο. Δεν σκοράρουμε με την ευκαιρία και αυτό θέλει δουλειά».

Aπό την πλευρά του ο βοηθός του ανέφερε: «Η ομάδα ήταν σήμερα ένα βήμα πιο πάνω. Είδα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου είχαμε ένα καλό ημίχρονο, το δεύτερο σήμερα όμως ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση όμως μπορούμε να πάμε ψηλότερα και να ξεφύγει η ομάδα από την δύσκολη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα