Μπούσης: «Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις δόξες του»

Μπούσης: «Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις δόξες του»

Gazzetta team
Μπούσης: «Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις δόξες του»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον των κρητικών

Σε χορηγική εκδήλωση του ΟΦΗ βρέθηκε σήμερα ο Μιχάλης Μπούσης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, επανέλαβε εκ νέου τους υψηλούς στόχους που έχει με τους Κρητικούς. «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει ξανά στις δόξες του. Πάντα πίστευα ότι ο ΟΦΗ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία απλά χρειαζόταν κάποιες αλλαγές για να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν. Αυτό που μας ικανοποιεί τώρα είναι ότι βλέπετε πως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα δεν πέφτει αλλά ανεβαίνει. Είδατε όλοι ότι η ομάδα δεν έπαιξε αμυντικά αλλά επιθετικά, για να κερδίσουμε. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ είμαστε μια από τις ελάχιστες ομάδες που έπαιξαν για να κερδίσουμε. Ο Γιώργος, ο Γιάννης και ο Ηλίας ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Ήδη υπάρχει βελτίωση και με καλή ενέργεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για το χθεσινό αποτέλεσμα (σ.σ. με τον Ατρόμητο) είμαι ευχαριστημένος, ανεβαίνετε εσείς, ανεβαίνουμε εμείς, ανεβαίνει όλη η Κρήτη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Έχουμε θετική ενέργεια, θα προχωρήσουμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ, είπα ότι θα την χτίσουμε την ομάδα και όχι θα την αγοράσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα