Πανευτυχείς στον ΟΦΗ οι Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ (vid)

Πανευτυχείς στον ΟΦΗ οι Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ (vid)

Gazzetta team
Πανευτυχείς στον ΟΦΗ οι Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ (vid)

bet365

Τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΟΦΗ έκαναν στην κάμερα του ΟΦΗ TV οι Βαγιεμπά Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ. Τι δήλωσαν οι δύο νέοι άσοι των Κρητικών.
Ο Ρικάρντο Βαζ ανέφερε:
Για τον ΟΦΗ και την συνέχεια: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θέλω να πετύχω κάτι καλό και να βοηθήσω την ομάδα να κάνει έναν καλό β' γύρο στη σεζόν. Σήμερα ήταν η πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες, είμαι χαρούμενος γι' αυτό και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πάθος και αυτό μας βοηθά στα εντός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν για να νικάμε.
Ο Βαγιεμπά Σακόρ δήλωσε:
Για το ματς με τον Ατρόμητο και τον κόσμο του ΟΦΗ: Είδα το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος ήταν υπέροχος χθες. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία τους και το πάθος που έχουν. Θέλω να τους πω ότι ήρθα για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να τους χαρίσω πολλές όμορφες αναμνήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα