Στο Γεντί Κουλέ Μπούσης και Ίσις (pics)

Στο Γεντί Κουλέ Μπούσης και Ίσις (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Στο Γεντί Κουλέ Μπούσης και Ίσις (pics)

bet365

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης και ο βοηθός του Χάιμε Βέρα, Αλεχάντρο Ίσις βρέθηκαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Αφίξεις για τον ΟΦΗ την Πέμπτη, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να καταφθάνει στην Ελλάδα για να στηρίξει από κοντά τους Ομιλίτες στο κομβικό χρονικό σημείο του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Μπούσης «πάτησε» Ηράκλειο την Τετάρτη (30/01) και βρέθηκε στα επίσημα του Γεντί Κουλέ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ θα παραμείνει στην Ελλάδα ως την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας το «παρών» και στο παιχνίδι με την Ξάνθη (03/02, 15:00).

Εξάλλου στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο νέος βοηθός προπονητή της ομάδας, Αλεχάντρο Ίσις, που αφίχθη στην Κρήτη επίσης την Τετάρτη (30/01), νωρίτερα από τον Χάιμε Βέρα, που αναμένεται την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο παλιός άσος των «μελανόλευκων» χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους, αφού λατρεύτηκε κατά την παρουσία του στο Γεντί Κουλέ ως παίκτης (1985-90), παίζοντας σε 129 παιχνίδια και μετρώντας 8 γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα