ΠΑΟΚ: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Ίνγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Ίνγκασον

bet365

Ο Σβέριρ Ινγκασον αναμένεται να φτάσει στις 6 το απόγευμα από το Ντουμπάι, μέσω Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ίντερ - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το απόγευμα της Πέμπτης (31/1), τελευταίας ημέρας των μεταγραφών, περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον 25χρονο Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο Σβέριρ Ινγκασον αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 18.00, μέσω Αθηνών, από το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται με την ομάδα της Ροστόβ και μέχρι τώρα συμμετείχε στην προετοιμασία της ρωσικής ομάδας.

Νωρίτερα στις 3 το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί, όπως είναι γνωστό από χτες, τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, που έρχεται για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει το θέμα του δανεισμού του από την Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα