Μασούρας: «Το περίμενα χρόνια το σημερινό!»

Μασούρας: «Το περίμενα χρόνια το σημερινό!»

Gazzetta team
Μασούρας: «Το περίμενα χρόνια το σημερινό!»

bet365

Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας, που υπογράμμισε τη βοήθεια των συμπαικτών του στον εγκλιματισμό του στους Πειραιώτες.

Ο Έλληνας εξτρέμ σκόραρε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα στη νίκη επί της ΑΕΛ (4-0) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως περίμενε ένα τέτοιο παιχνίδι για χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το περίμενα χρόνια το σημερινό, θέλω να συνεχίσω, έχω τρομερούς συμπαίκτες με τους οποίους απολαμβάνω το παιχνίδι, θέλω να πάρω όλες τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να εγκλιματιστώ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Υπάρχει πολλή ποιότητα, όλοι θέλουν το καλύτερο και είναι έτοιμοι 100% κάθε στιγμή, αυτό είναι και το μυστικό. Σήμερα έτυχε να είμαι σε καλή θέση μετά από καταπληκτική θέση του Νάτχο. Το ήθελα το γκολ και το κυνηγούσα. Πέρασα τη δοκιμασία με τραγούδι στα αποδυτήρια για το πρώτο μου γκολ, επιφυλλάσομαι για τη συνέχεια!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα