Πετράκης: «Δεν είπα εγώ στους παίκτες μου να κάνουν καθυστερήσεις»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δεν είπα εγώ στους παίκτες μου να κάνουν καθυστερήσεις»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης «απάντησε» σε όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως ο καθένας κρίνεται απ' όσα λέει.

Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την ήττα από τους Θεσσαλονικείς (2-1) και ο προπονητής του έδωσε την «απάντησή» του σε όσα του καταλόγισε ο συνάδελφος του μετά το τέλος του αγώνα, όταν κι έκανε λόγο για «ντροπή» για τον χαμένο χρόνο προς το τέλος του αγώνα, όταν οι Ηπειρώτες έπεφταν στο έδαφος ως τραυματίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα