Το «παράθυρο» για μία ακόμα προσθήκη στον Ολυμπιακό...

Το «παράθυρο» για μία ακόμα προσθήκη στον Ολυμπιακό...

Δημήτρης Τομαράς
Το «παράθυρο» για μία ακόμα προσθήκη στον Ολυμπιακό...

bet365

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της, όμως ο Ολυμπιακός ακόμα και εάν δεν προκύψει αποχώρηση τελευταίας στιγμής μπορεί να πάει για άλλη μία κίνηση που εκτός απροόπτου θα είναι για την επίθεση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του έναν μίνι... πονοκέφαλο για τις τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα με τους Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Γ. Μασούρα να έχουν το προβάδισμα για να μπουν σε αυτήν. Ανεξάρτητα από αυτό και εφόσον δεν προκύψει άλλη αποχώρηση (σ.σ. κυρίως από την άμυνα όπου υπάρχει πιο μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό κυρίως για τα ακραία μπακ του) υπάρχει ακόμα ένα... παράθυρο για άλλη μία προσθήκη για τον Γενάρη. Αυτή η κίνηση είναι πιθανό να γίνει για την επίθεση των Πειραιωτών. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη πέφτει η αυλαία των μεταγραφών και είθισται ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή να έχει πάντα εξελίξεις με μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα