ΟΦΗ: Την Τετάρτη (30/01) φτάνουν στο Ηράκλειο Βέρα και Ίσις

ΟΦΗ: Την Τετάρτη (30/01) φτάνουν στο Ηράκλειο Βέρα και Ίσις

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Την Τετάρτη (30/01) φτάνουν στο Ηράκλειο Βέρα και Ίσις

bet365

Την Τετάρτη (30/01) αναμένονται στην Κρήτη ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα και ο βοηθός του, Αλεχάντρο Ίσις, ώστε να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Από την κερκίδα θα δουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (31/01, 17:15), στον πάγκο με την Ξάνθη (03//02, 15:00).

Οι δυο παλιοί άσοι των Ομιλιτών επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά ως προπονητές για λογαριασμό του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον υπηρεσιακό τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη.

Ο τελευταίος θα κοουτσάρει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής την Πέμπτη με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, αφού οι δυο Χιλιανοί θα φτάσουν στην Κρήτη την Τετάρτη, δηλαδή μια μέρα νωρίτερα, με την ώρα να μην έχει «φιξαριστεί» ακόμα.

Έτσι ο Βέρα θα καθοδηγήσει τους νέους του παίκτες με τον Ίσις στο πλευρό του στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη, επίσης στο Γεντί Κουλέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα