Επίσημο: Ο Αβραάμ ξανά στο... σπίτι του! (pics & vids)

Επίσημο: Ο Αβραάμ ξανά στο... σπίτι του! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Ο Αβραάμ ξανά στο... σπίτι του! (pics & vids)

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γυρίζει και τυπικά στο... σπίτι του, στον Ολυμπιακό όπου αναδείχθηκε, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε γράψει το Gazzetta.gr για τον έμπειρο σέντερ μπακ.

Είναι πλέον και επίσημο. Ο έμπειρος σέντερ μπακ Αβραάμ Παπαδόπουλος γύρισε στον Ολυμπιακό, όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta ότι θα συνέβαινε. Έτσι ο Αβραάμ θα εκπληρώσει ένα όνειρο και μεγάλη επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στο Λιμάνι καθώς φαίνεται πως έτσι θα γίνει.

Ο 34χρονος στόπερ - αφότου έμεινε ελεύθερος από την Μπρισμπέιν Ρόαρ - έκλεισε και τυπικά στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου έχει παίξει 175 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ. Στους Πειραιώτες ο άλλοτε αρχηγός τους είχε πάρει μεταγραφή από τον Άρη το 2008 και είχε φύγει το 2014 για την Τραμπζονσπόρ. Είναι η τρίτη φετινή επιστροφή που γίνεται μετά από Τοροσίδη και Φετφατζίδη (σ.σ. είχε γυρίσει ο Τουρέ αλλά αποχώρησε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα