Της... διαρροής πριν τον Φλεβάρη «φωτιά»

Gazzetta team
Της... διαρροής πριν τον Φλεβάρη «φωτιά»

bet365

Ο Ολυμπιακός έβγαλε διαρροή με αφορμή το Πανιώνιος-ΑΕΚ, η «Ενωση» απάντησε, το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό ν' αντιδράσει η ΕΠΟ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Και λίγο πριν μπει ο Φλεβάρης των ντέρμπι, ανεβαίνει ξανά η ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος όταν και οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή μετά τον ξυλοδαρμό του Τζήλου, ήρθε η θέση του Ολυμπιακού με αφορμή το Πανιώνιος-ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρθηκαν στον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και την Κυβέρνηση!

Φυσικά η ΑΕΚ απάντησε με μια λακωνική αλλά εξίσου σκληρή διαρροή προς τον Ολυμπιακός λέγοντας ότι «δεν περιμέναμε ποτέ ότι οι πάλαι ποτέ δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο θράσος».

Και αργότερα το βράδυ υπήρξε και η αντίδραση του ΠΑΟΚ μέσω του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκου τονίζοντας μέσω Facebook πως «στην προεφηβική ηλικία τα παιδιά τείνουν να απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν».

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια θέση ή ανακοίνωση από τις ΚΕΔ και ΕΠΟ όπως φυσικά και κάποια απάντηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Λάτσιο - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Τρίπολη, τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό την ΑΕΛ. Με τον Φλεβάρη να είναι ακόμα πιο... έντονος μιας και θα γίνουν τα περισσότερα ντέρμπι τον επόμενο μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα