Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάρσον

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάρσον

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάρσον

bet365

Ο Ντάνι Λάρσον υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και η συμφωνία ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Daniel Larsson. O 31χρονος διεθνής Σουηδός επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1987 στη σουηδική πόλη Gothenburg.

Ο Daniel Larsson ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη BK Hacken. Επόμενοι σταθμοί ήταν η σουηδική Malmo FF (2009-2013), οι ισπανικές Real Valladolid (2013-2014) και Granada CF (2014-2015), ενώ ακολούθησαν οι τούρκικες Gaziantepspor (2015-2016) και Akhisar Belediyespor, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 και U-19 της Σουηδίας, ενώ μετράει και 5 συμμετοχές στην εθνική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα