Ζιλ Ντίας: Ο Ολυμπιακός έκλεισε την μεταγραφή του Πορτογάλου

Ζιλ Ντίας: Ο Ολυμπιακός έκλεισε την μεταγραφή του Πορτογάλου

Gazzetta team
Ζιλ Ντίας: Ο Ολυμπιακός έκλεισε την μεταγραφή του Πορτογάλου

bet365

Ο Ζιλ Ντιας θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μιας και το μεσημέρι της Πέμπτης θα είναι στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal.

Τσέλσι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Για τον Ζιλ Ντίας διαβάσατε από το gazzetta.gr ότι είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος εξτρέμ αναμένεται στη χώρα μας λίγο πριν τις 14.00, με την πτήση του από την Αγγλία να προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος» ώστε να μπει στην τελική ευθεία και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο παίκτης θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το δανεισμό του από τη Μονακό.

Στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους για τον 22χρονο, που από τον Ιούλιο του 2018 έχει παραχωρηθεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας ως σήμερα 24 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα