Προχωράει του Μοράν στη Μάλαγα

Προχωράει του Μοράν στη Μάλαγα

Δημήτρης Βέργος
Προχωράει του Μοράν στη Μάλαγα

bet365

ΑΕΚ και Μάλαγα μιλούν σχετικά με την περίπτωση του Έρικ Μοράν, που θέλει να γυρίσει στην Ισπανία και η Ένωση πρόκειται να σεβαστεί την επιθυμία του. Στην Αθήνα ο ατζέντης του για τις τελικές συζητήσεις.

Προοδεύουν οι συζητήσεις μεταξύ της Ένωσης και των Ισπανών και παρότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα κάποιο έγγραφο, όλα δείχνουν πως σύντομα ο Μοράν θα αποχωρήσει για τη Μάλαγα ως δανεικός.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έχει καταλάβει πως δεν θα είχε τις ευκαιρίες που έψαχνε στην ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» σεβάστηκαν την επιθυμία του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εξάλλου και ο μάνατζερ του, με τις δυο ομάδες να συνομιλούν, ώστε να ολοκληρωθει η συμφωνία για δανεισμό ως το καλοκαίρι.

Θα υπάρχει και οψιόν, της οποίας η ενεργοποίηση ωστόσο θα εξαρτηθεί από το αν η Μάλαγα προβιβαστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάντως δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένη συμφωνία, ούτε μπορεί να θεωρείται η αποχώρηση του Μοράν δεδομένη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξαν ακόμα 1-2 ομάδες από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, όμως τόσο εκείνος, όσο και η ΑΕΚ προτίμησαν φυσιολογικά τη Μαλαγα. Μένει να φανεί αν και πότε θα υπάρξει τελικά συμφωνία μεταξύ των πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα