Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για Θέμο Αναστασιάδη (pic)

Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για Θέμο Αναστασιάδη (pic)

Gazzetta team
Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για Θέμο Αναστασιάδη (pic)

bet365

O Ολυμπιακός έστειλε τα δικά του συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη μέσω social media.

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχει στο πένθος για το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη. Ένας άνθρωπος γεμάτος ταλέντο, δύναμη και πίστη στη ζωή, έφυγε πρόωρα δίνοντας για πολύ καιρό μια άνιση μάχη. Πετυχημένος με ότι κι αν καταπιάστηκε παρέμεινε δημιουργικός, αγωνιστής και νικητής μέχρι το τέλος. Ο Θέμος στο διάβα της ζωής του ήταν πάντα κοντά στην μεγάλη του αγάπη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με τα γραπτά του και το λόγο του στάθηκε στο πλευρό του Συλλόγου όσο λίγοι. Να έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες...», έγραψαν οι Πειραιώτες.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχει στο πένθος για το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη. Ένας άνθρωπος γεμάτος ταλέντο, δύναμη και πίστη στη ζωή, έφυγε πρόωρα δίνοντας για πολύ καιρό μια άνιση μάχη. Πετυχημένος με ότι κι αν καταπιάστηκε παρέμεινε δημιουργικός, αγωνιστής και νικητής μέχρι το τέλος. Ο Θέμος στο διάβα της ζωής του ήταν πάντα κοντά στην μεγάλη του αγάπη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με τα γραπτά του και το λόγο του στάθηκε στο πλευρό του Συλλόγου όσο λίγοι. Να έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες...

A post shared by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα