Πάνος Αρμενάκας: Γεννημένος για τον Παναθηναϊκό (vid)

Πάνος Αρμενάκας: Γεννημένος για τον Παναθηναϊκό (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πάνος Αρμενάκας: Γεννημένος για τον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας σε ηλικία 9 ετών είχε περάσει το κατώφλι της Παιανίας φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ιστορία επαναλήφθηκε 11 χρόνια αργότερα. Δείτε τα μαγικά του!

Η ζωή κάνει κύκλους κάτι που ασφαλώς ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Ο Πάνος Αρμενάκας στα 20 του επιστρέφει στην πατρίδα των προγόνων του προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, από τον οποίο ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος για τρεις εβδομάδες δοκιμάστηκε από τον Γιώργο Δώνη έπεισε για τις δυνατότητες του και υπέγραψε με το σπαθί του συμβόλαιο 2,5 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάνος Αρμενάκας σε ηλικία μόλις 9 ετών είχε αγωνιστεί ξανά με τους Juniors του Παναθηναϊκού φορώντας τη φανέλα με το Νο 11.

Ο «Παναλντίνιο», ο οποίος αναγορεύονταν ως ένα από τα σπουδαιότερα wonderkids παγκοσμίως όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το video που εξασφάλισε το gazzetta.gr «χορεύει» με την μπάλα στα πόδια κάνοντας κυριολεκτικά ότι θέλει. Προσποιήσεις, ντρίμπλες, τακουνάκια, θεαματικές πάσες....

Μια δεκαετία αργότερα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά και στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού». Αν μη τι άλλο από την στιγμή που έπεισε τον προπονητή του Παναθηναϊκού ότι έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας, μένει μέσω των καθημερινών προπονήσεων να τον πείσει ώστε να βρει και χρόνο στο βασικό σχήμα κάνοντας ένα ακόμη όνειρό του πραγματικότητα.

*Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Αρμενάκα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα