Το «δουλεύουν» Μπαράλες και Μπερτόλιο στη Λαμία

Γιώργος Ντυμένος
Το «δουλεύουν» Μπαράλες και Μπερτόλιο στη Λαμία

bet365

Το χθεσινό πανέμορφο γκολ της Λαμίας υπάρχει ως «σκέψη» πάντα στο πλάνο ανάπτυξης και συνεργασίας των δύο Αργεντινών
Με έναν πανέμορφο τέρμα βρήκε χθες δίχτυα ο Μπερτόλιο στο 52' της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και χάρισε στη Λαμία την πολύτιμη νίκη με 1-0. Ο 29χρονος χαφ «εκτέλεσε» με τη μία ύστερα από κεφαλιά πάσα του Μπαράλες που πιστώθηκε την ασίστ, σε μία φάση που δεν... έτυχε, αλλά οι δυο τους είναι κάτι που «ψάχνουν» μέσα στο ματς.
Ο δεύτερος λόγω σωματοδομής και ικανότητας στο ψηλό παιχνίδι, τις περισσότερες φορές είναι εκείνος που θα υποδεχθεί την πρώτη μπάλα της Λαμίας και αυτόν «ψάχνουν» οι εκάστοτε πορτιέρε της ή ο οποιοσδήποτε άλλος παίκτης επιχειρήσει μακρινή μεταβίβαση. Η κίνησή του εκτός των αντίπαλων καρέ «τραβά» συνήθως και έναν στόπερ, αφού θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει ένας παίκτης ανάλογου αναστήματος και όγκου. Αυτόν δημιουργεί κενό και ο συμπατριώτης του πάντα προσπαθεί να βγει στην πλάτη του 32χρονου φορ και να «υποδεχθεί» την πάσα του. Βέβαια ουδείς μπορεί να... υπολογίσει πάντα πως θα σουτάρει με ανάλογη επιτυχία, αλλά ο συνδυασμός ως κίνηση και εξέλιξη είναι κάτι που αποτελεί... πλάνο για αμφότερους. Το τελείωμα της φάσης αποτελεί... έμπνευση της στιγμής...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα